Rozemarijn Krieltjes
Lekker als bijgerecht, heerlijk bij kip of beer can chicken bijvoorbeeld, of een beenhammetje
Krieltjes uit de BBQ met rozemarijn en knoflook.
Krieltjes, in de schil, met rozemarijn en knoflook. Heerlijk bijgerecht, fantastisch lekker. In de oven lekker, maar uit de BBQ nog veel lekkerder
Ingrediënten
- 2 takjes rozemarijn ongeveer 3 eetlepels
- 4 teentjes knoflook
- 500 gram krieltjes
Instructies
- krieltjes wassen + droogdeppen
- bbq op 240 graden indirect voorbereiden
- Grote krieltjes ff door de helft, de kleine mogen heel blijven
- In een ovenschaal doen, flink olijfolie erover heen en ff mengen
- Rozemarijn takje afritsen en fijn hakken en dan er over heen strooien met je vingers
- Knoflook schillen, hart eruit en dan fijn hakken en er over heen doen.
- Goed mengen en dan op de BBQ
- 200 graden, 40 minuten lang en halverwege even vastpakken en schudden.
Voedingswaarden
Calories: 103kcal
Disclaimer
Let op: De voedingsinformatie op deze site wordt verstrekt als richtlijn en is berekend met behulp van online tools. Hoewel we elke poging doen om de nauwkeurigheid van deze informatie te garanderen, is het bedoeld voor informatieve doeleinden en mag het niet worden beschouwd als medisch of voedingsadvies. De werkelijke voedingswaarde kan variëren afhankelijk van de specifieke ingrediënten die je gebruikt, dus we raden je aan je eigen berekeningen uit te voeren of een geregistreerde diëtist te raadplegen als precieze informatie voor jou van cruciaal belang is.
Heb je dit recept al gemaakt?Laat ons horen wat je er van vond!
1 gedachte over “Rozemarijn Krieltjes”