Gestoofde zoete aardappel salade
Gestoofde Zoete aardappel salade
Lekker als bijgerecht en simpel te bereiden.
Equipment
- Aluminium folie
Ingrediënten
- 400 gram zoete aardappel
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 2 takjes koriander
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 puntpaprika
- snuf Peper & Zout
Instructies
- Kamado aansteken, op temperatuur laten komen (200graden) en ondertussen;
- Paprika schoonmaken, zaadlijst er uit en in ringen.
- Ui pellen, in ringen snijden.
- Zoete aardappel schillen, in blokjes snijden.
- Knoflook erg fijn snijden of door de pers.
- Koriander fijn snijden.
- Peper, zout en olie er door, even lekker mengen en in 2en verdelen.
- Beide helften gaan in hun eigen aluminum folie omhulsel op de kamado.
- Kamado is nu zo rond de 200 graden als t goed is en zo niet, moet je daar voor zorgen.
- Aluminium met inhoud op het rooster en een 20 tot 30 minuten (afhankelijk van hoe zacht je de aardappelblokjes wilt hebben) laten liggen.
- Uitpakken en lekker opsmikkelen.
Nutrition
Calories: 88kcal
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Gaat goed samen met bijvoorbeeld de super malse spareribs of een heerlijk zacht beenhammetje
Eetsmakelijk!
Ontdek meer van Kok met Baard
Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.
2 gedachten over “Gestoofde zoete aardappel salade”