Gestoofde zoete aardappel salade
Gestoofde Zoete aardappel salade
Lekker als bijgerecht en simpel te bereiden.
Equipment
- Aluminium folie
Ingrediënten
- 400 gram zoete aardappel
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 2 takjes koriander
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 puntpaprika
- snuf Peper & Zout
Instructies
- Kamado aansteken, op temperatuur laten komen (200graden) en ondertussen;
- Paprika schoonmaken, zaadlijst er uit en in ringen.
- Ui pellen, in ringen snijden.
- Zoete aardappel schillen, in blokjes snijden.
- Knoflook erg fijn snijden of door de pers.
- Koriander fijn snijden.
- Peper, zout en olie er door, even lekker mengen en in 2en verdelen.
- Beide helften gaan in hun eigen aluminum folie omhulsel op de kamado.
- Kamado is nu zo rond de 200 graden als t goed is en zo niet, moet je daar voor zorgen.
- Aluminium met inhoud op het rooster en een 20 tot 30 minuten (afhankelijk van hoe zacht je de aardappelblokjes wilt hebben) laten liggen.
- Uitpakken en lekker opsmikkelen.
Voedingswaarden
Calories: 88kcal
Disclaimer
Let op: De voedingsinformatie op deze site wordt verstrekt als richtlijn en is berekend met behulp van online tools. Hoewel we elke poging doen om de nauwkeurigheid van deze informatie te garanderen, is het bedoeld voor informatieve doeleinden en mag het niet worden beschouwd als medisch of voedingsadvies. De werkelijke voedingswaarde kan variëren afhankelijk van de specifieke ingrediënten die je gebruikt, dus we raden je aan je eigen berekeningen uit te voeren of een geregistreerde diëtist te raadplegen als precieze informatie voor jou van cruciaal belang is.
Heb je dit recept al gemaakt?Laat ons horen wat je er van vond!
Gaat goed samen met bijvoorbeeld de super malse spareribs of een heerlijk zacht beenhammetje
2 gedachten over “Gestoofde zoete aardappel salade”