Workshops

grilled meats on skewers

Ontdek de kunst van het BBQ’en in Noord-Oost Nederland met Kok Met Baard! Onze BBQ-workshops bieden je de kans om te leren hoe je het beste uit je grill- en rookvaardigheden kunt halen, en dat allemaal in een gezellige en informele sfeer.

Op Locatie of Bij Ons

Of je nu een bedrijfsevenement plant, een verjaardagsfeest viert of gewoon wilt leren hoe je de perfecte steak bereidt, Kok Met Baard heeft de perfecte BBQ-workshop voor jou. We bieden workshops op locatie, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving kunt leren, of je kunt bij ons langskomen op onze unieke locatie met een grote Amerikaanse off-set smoker, meerdere kamado’s, Santa Maria-grill, Dutch Ovens en mogelijkheden voor open vuur koken.

Leer van een Expert

Onze workshops worden geleid door een BBQ-expert met een passie voor vuur en eerlijk eten. We leren je de geheimen van het grillen, roken en koken op open vuur. Ontdek nieuwe technieken, leer smaakvolle marinades maken en perfectioneer je BBQ-vaardigheden.

Een Unieke Ervaring

Met Kok Met Baard gaat BBQ’en verder dan koken; het wordt een avontuur. Leer hoe je de heerlijkste gerechten bereidt en geniet van een onvergetelijke ervaring met vrienden, familie of collega’s. We bieden BBQ-workshops aan in plaatsen zoals Hardenberg, Almelo, Zwolle, Enschede en nog veel meer steden en dorpen in de regio.

Reserveer Jouw BBQ Workshop

Klaar om je BBQ-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Reserveer vandaag nog jouw BBQ-workshop met Kok Met Baard en ontdek de smaakvolle wereld van vuur en rook. Neem contact met ons op om je workshop te plannen en maak je klaar voor een smaakvol avontuur in Noord-Oost Nederland.